Vidste du, at du med hjælp fra Erhverv Væksthimmerlands mentorkorps kan få råd og vejledning til, hvordan du på bedst mulig vis kan udvikle og styrke din virksomhed?

Mentorkorpset tilbyder et gratis mentorforløb på op til 12 måneder til iværksættere i Vesthimmerlands kommune. Det eneste krav er, at din virksomhed har overlevelsespotentiale, og at du er fuldt engageret i din virksomhed.

Mentor og Det Barnlige Univers

En iværksætter, der netop har benyttet sig af dette tilbud, er Merete Andersen, som udlevede iværksætterdrømmen, og startede virksomheden Det Barnlige Univers d. 1. april 2021. Det lokale mentorkorps består af otte mentorer, hvoraf Merete har fået hjælp fra Leif Christensen. Merete fortæller, at hun på grund af Leif har fået mere gå-på-mod, ballast og sikkerhed. Hun udtaler:

”Han sætter sig ind i min forretning, og har tid til at høre hele min historie, min vision, mine produkter, salg og alt muligt andet”.

Merete fortæller, at eftersom forløbet er længerevarende, og hende og Leif kun taler om hendes virksomhed, bliver det virkelig konkret. Idet Merete er helt ny i iværksætter-verdenen, er det lige præcis det konkrete, hun manglede. Med en baggrund som tidligere bankdirektør har Leifs hjælp, ifølge Merete, været uundværlig. Han har hjulpet hende med udregninger og økonomien i hendes virksomhed, og holder hende op på aftaler:

”Og det er godt for en fri fugl som mig” siger Merete og griner.

Læs om vores mentorkorps ved at klikke på nedenstående link:

Har du en iværksætter i maven eller lyst til at høre mere om din mulighed for at få en mentor? Så kontakt:

Søren Rigborg
Søren RigborgErhvervskonsulent
+45 61 62 81 67
sr@vaeksthimmerland.dk