HME i Hornum beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere, der lige nu knokler på med entreprenørprojekter i Nordjylland.

På trods af corona er der gang i byggerierne hos HMC Byg & Anlæg fra Løgstør, der er vokset støt igennem de sidste godt 30 år.

 ”Vi oplever en stor efterspørgsel på markedet – og lige nu har vi den største ordrebeholdning i virksomhedens historie” – Henrik Christensen, Adm. Direktør i HCM Byg & Anlæg

I 2020 afsluttede vi vores andel af entreprisen på 427 boliger på Sofiendal, og lige nu er vi i gang med at renovere ca. 290 almene boliger i Aalborg”

– Knud Kristensen, Direktør i HME

Hvordan vækster HME lige nu?

Hos HME i Hornum er der fart på byggerierne, og entreprenørvirksomheden er, ved siden af en række mindre projekter, lige nu i gang med at renovere ca.  290 almene boliger i Aalborg:

”I HME har vi alle fart på – og det har vi haft i de seneste år”, lyder det positivt fra Knud Kristensen, Direktør i HME, som forstsætter: ”I 2020 afsluttede vi vores andel af entreprisen på 427 boliger på Sofiendal, Aalborg, og lige nu er vi i gang med at renovere 290 almene boliger i Aalborg”.

De mange store entreprenøropgaver kræver et stort mandskab:

Vi beskæftiger lige nu ca. 100 medarbejdere. I forbindelse med ansættelsen af nye medarbejdere, oplever vi et meget fint samarbejde og god service fra Vesthimmerlands Kommune”.

Fremtiden ser lys ud for HME, der, siden den blev grundlagt i Hornum i 1975, har fået opbygget en stærk organisation og stuktur, som sikrer, at de kan løse de opgaver, de bliver forespurgt på.

Mød Virksomheden

Navn: HME

Stiftet: 1975

Beliggenhed: Hornum

Entreprenørvirksomheden er aktiv inden for adskillelige bygge- og anlægsopgaver over hele landet.

Læs mere om HME

HME