På trods af corona er der gang i byggerierne hos HMC Byg & Anlæg fra Løgstør, der er vokset støt igennem de sidste godt 30 år.

 ”Vi oplever en stor efterspørgsel på markedet – og lige nu har vi den største ordrebeholdning i virksomhedens historie” – Henrik Christensen, Adm. Direktør i HCM Byg & Anlæg

Hvordan vækster HMC Byg & Anlæg lige nu?

 ”På trods af corona oplever vi en stor efterspørgsel på markedet – og lige nu har vi den største ordrebeholdning i virksomhedens historie”, lyder det glædeligt fra Henrik Christensen, Adm. Direktør i HMC Byg & Anlæg.

Entreprenør- og murervirksomheden har sit afsæt i Løgstør, hvor den er vokset støt igennem de godt 30 år, den har eksisteret. I dag har virksomheden derfor både afdelinger i Thisted og Glostrup, men det ændrer ikke på, hvor HMC Byg & Anlæg føler sig hjemme:

 ”Vores hjemsted er Vesthimmerland – og det vil det fortsætte med at være i fremtiden”, fastslår Henrik Christensen. ”Vi oplever, at der er stor opbakning til erhvervslivet, hvilket bl.a. kom til udtryk i forbindelse med nedlukningen af de nordjyske kommuner. Her var vi i tæt dialog med kommunen, som gjorde en stor indsats for at komme erhvervslivet i møde i den ekstraordinære situation, vi stod i”.

HMC Byg & Anlæg har deltaget i en Vesthimmerlands Kommunes virksomhedsrundtur, hvor borgermesteren og kommunaldirektøren besøger lokale virksomheder. Sådanne besøg er ifølge HMC altafgørende for et bredt og velfungerende erhvervsliv i Vesthimmerland:

 ”Vi finder det meget positivt, at Vesthimmerlands Kommune deltager aktivt i erhvervsarrangementer, da det er altafgørende for, at vi fortsat kan opretholde et bredt og velfungerede erhvervsliv i Vesthimmerland”.

Hvordan ser fremtiden ud for HMC Byg & Anlæg?

I 2020 blev HCM Byg & Anlæg stiftet ved en sammenlægning af Henriksen & Madsen A/S og HMN Entreprenøren A/S – en beslutning, som virksomheden forventer, vil give positive effekter i fremtiden:

 ”Vi ser lyst på fremtiden. Sammenlægningen af Henriksen & Madsen A/S og HMN Entreprenøren A/S var begrundet i et ønske om at udnytte synergier, samt for at kunne byde ind på større opgaver. Det har vi allerede set nogle gode resultater af, og vi forventer, at de kommende år vil vise, at det var den rigtige beslutning”, siger Henrik Christensen.

HMC Byg & Anlæg har i de seneste år haft fokus på at ansætte elever inden for alle de fag, de operer inden for – og det fokus vil de fortsætte med at øge i de kommende år. For at det kan lykkes, er det dog vigtigt, at der kan tiltrækkes kvalificeret arbejdskraft til Vesthimmerland:

”For at vi kan lykkes med vores ambitioner, er det vigtigt, at vi som kommune kan tilbyde attraktive forhold. Derfor er det glædeligt, at det er noget, der til stadighed bliver arbejdet for – både fra kommunens side og af diverse lokale interesseorganisationer”, lyder det afslutningsvis fra Henrik Christensen.

Mød Virksomheden

Navn: HMC Byg & Anlæg

Stiftet: 2020

Beliggenhed: Løgstør

HMC Byg & Anlæg blev stiftet I 2020 ved en sammenlægning af virksomhederne Henriksen & Madsen A/S og HMN Entreprenøren A/S. Entreprenørvirksomheden med hovedkontor i Løgstør tilbyder entreprenørskab til privat- og erhvervskunder.

Læs mere om HMC Byg & Anlæg

HMC Byggemodning