Vesthimmerlands Kommune og Erhverv Væksthimmerland deltager på Karrieremessen 2021

Søger I måske en ny medarbejder, studiemedhjælper, projektsamarbejde eller praktikant? Så kan tilbyder vi at repræsenterer din virksomhed på Karrieremessen 2021.

28. – 29. september afholdes den årlige karrieremesse. Messen er i år fordelt på to dage, og er slået sammen med ingeniørmessen.

Vi vil gerne give din virksomhed mulighed for at komme i kontakt med de studerende og dimitterende.

Det eneste du som virksomhed skal gøre er at sende et relevant stillingsopslag til os, også gerne flere hvis I har det, så tager vi det med på vores messestand og repræsenterer jer.

  • Det kan måske være, at du søger en ny kompetent med arbejder,
  • interesseret i at få en studiemedhjælper ind et par timer om ugen,
  • har en god idé til et projektsamarbejde på en udfordring eller mulighed, som I i virksomheden gerne vil have belyst
  • eller måske ønsker I at ansætte en praktikant.
  • Det kan også være, at I har et opslag hvor stillingen er besat, men kunne være til inspiration for de studerende og dimitterende.

På karrieremessen kan virksomheder møde en lang række af studerende og dimitterende inden for mange forskellige uddannelser. Det er derfor en unik mulighed dig som virksomhed at komme i kontakt med de rette kandidater. Det kan være alt fra ingeniører, økonomer, IT-uddannede, humanister, naturvidenskabelige talenter eller andre højtuddannede. Nedenstående kan du se fordelingen af de besøgende ift. status og studieretning på Karrieremessen 2020.

Er du interesseret? Så send dit stillingopslag til frvo@vesthimmerland.dk. Har du yderligere spørgsmål, så skriv endelig.

Deadline for indsendelse af stillingsopslag: torsdag d. 24. september.

Læs mere om årets karrieremesse her: http://www.karrieredagene.dk/udstillere/

Hvad er karrieremesse?

Karrieremessen i Aalborg er et årligt tilbagevendende arrangement, hvor der kommer flere tusinde studerende/nyuddannede. Der mulighed for at møde kandidater fra alle fagretninger – samfundsvidenskab, økonomi, IT, naturvidenskab, humaniora samt sundhedsvidenskab. Det er primært unge med en akademisk baggrund, som besøger messen.