2021 bliver et rekord år for PH Spaanteknik

Omsætningen hos Aalestrupvirksomheden er lige nu højere end nogensinde før, og derfor har PH Spaanteknik igangsat endnu en udvidelse af virksomheden på 600 m2.

”Vi har planer om at blive væsentligt større – både når det kommer til vores rammer og medarbejderstaben” – Preben Hansen, Direktør i PH Spaanteknik.

Hvordan vækster PH Spaanteknik lige nu?

”2021 bliver et rekord år for os. Det første halve år har vores omsætning været 20 % højere end vi har set hidtil. Den vækst vi oplever lige nu skyldes primært, at vi i den seneste tid har satset på en højere kvalitet. Det har betydet, at vi den seneste tid har kunnet tiltrække nogle nye store kunder – og det kan mærkes på omsætningen”, lyder det positivt fra Preben Hansen.

Den øgede vækst betyder, at virksomheden endnu en gang må udvide – både i kvadratmeter og medarbejderantal:

”Vi er i gang med at udvide vores virksomhed med en ny hal, der efter planen bliver 600 m2. Også vores medarbejderstab forventer vi at udvide inden for den nærmeste fremtid – helt præcist forventer vi at ansætte 5 nye medarbejdere inden for det næste halve år”.

Hvordan ser fremtiden ud for PH Spaanteknik?

Også længere ud i fremtiden har virksomheden planer om at udvide:

”Vi har planer om at blive væsentligt større – både når det kommer til vores rammer og medarbejderstaben. Derfor bliver det byggeri, vi har igangsat, ikke det sidste”, siger Preben Hansen.

Den fortsatte udvidelse af medarbejderstaben oplever PH Spaanteknik imidlertid kan være udfordrende, da der er mangel på arbejdskraft. Det er dog ikke en udfordring, som virksomheden ikke er klar til at tage kampen op imod:

”Man bliver som virksomhed selv nødt til at gøre noget, og derfor har vi længe lagt stor vægt på at have lærlinge ansat i virksomheden. Når vi ansætter lærlinge, har vi desuden stort fokus på, at vi får lokale folk, og lige nu har vi 5 lærlinge ansatte, hvoraf flere er lokale folk”.

Scroll to Top