Flere virksomheder efterspørger materiale og henvisninger, der kan hjælpe deres udenlandske medarbejdere med at blive opdateret på corona-retningslinjerne på deres eget sprog. Derfor opfordrer vi sammen med Vesthimmerlands kommune til, at du hjælper dine udenlandske medarbejdere på bedst mulig måde. Vi har samlet nogle nytte links, som vi håber du vil dele på din arbejdsplads eller i dit netværk, hvor det giver mening.

På sundhedsstyrelsens hjemmeside er der en henvisning til en lang række guides og informationer omkring corona på mange forskellige sprog. Du finder siden HER

Film med læger
Sundhedsstyrelsen oplever særlig stor efterspørgsel på ikke-skriftligt materiale, og derfor har de udarbejdet videoer med læger på forskellige sprog, som ligger på deres hjemmeside HER .

Der er tre film på 5 sprog, hhv. om forebyggelse af smitte, symptomer og hvad man gør, når man er smittet.  
 

I filmen der handler om at forebyggelse af smitte er SST ved at opdatere den med gældende retningslinjer for brug af mundbind. Der vil samtidig snart komme en film med en læge på engelsk.
 
Film om mundbind
Film om mundbind har SST også oversat til 9 forskellige sprog
Sådan bruger du mundbind 
Valg af mundbind
Om børn og andre, hvor brug af mundbind kan være svært

Oversat one-pager om, hvornår du skal kontakte din læge
Den 21. oktober 2020 kom Sundhedsstyrelsen med nye retningslinjer for, hvornår du skal kontakte din læge, når du har symptomer på COVID-19, og hvornår du selv kan booke tid på coronaprover.dk. Dem kan man finde oversat i en kort udgave på flere forskellige sprog HER

Har du yderligere spørgsmål, eller brug for hjælp, så står vi altid klar til at hjælpe! 
Du kan kontakte os HER

Code of Care Vesthimmerland