Erhvervsavisen fra Erhverv Væksthimmerland er på gaden

Avisen er spækket med spændende artikler og nyheder omkring de lokale virksomheder i Vesthimmerlands Kommune. Læs med og bliv klogere på, hvad der rører sig af spændende initiativer og nye udviklinger i din kommune.

I denne udgave kan du bl.a. læse om virksomhederne Kastberg A/S i Aars, Imdex i Farsø, HMC Byg i Løgstør og Leoka i Aalestrup, som hver især har spændende nyheder at fortælle. Derudover kan du også læse vaskeægte iværksætterhistorier fra AuRoCon og Kaya Herbs samt om hvordan, generationsskiftet i Asp Produktudvikling er forløbet.

Avisen husstandsomdeles i kommunen sammen med de øvrige lokale aviser d. 30. september og 1. oktober og er blevet til i samarbejde med Aars Avis, de lokale Erhvervråd og Vesthimmerlands Kommune.

Læs den online version af avisen her.

Tilbage til nyheder