Onsdag d. 16. september afholdes Kick-Off arrangement for “Code of Care Vesthimmerland” i Messecenter Vesthimmerland. 

På forhånd var 30 personer fra lokale virksomheder og organisationer blevet udvalgt og kontaktet med henblik på at indgå i en Task-Force, der skal inspirere og motivere resten af erhvervslivet i Vesthimmerland.

Projektet “Code Of Care”, handler om at lokale virksomheder i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune vil fortsætte og udbygge det stærke arbejde i at tage et socialt ansvar, når det handler om at skabe et rummeligt arbejdsmarked for alle med værdier, hvor der er plads og tro på talent hos mennesker med fysiske, psykiske og sociale udfordringer.

Kort fortalt er ambitionen at skabe “mikrojobs” til borgere på kanten af arbejdsmarkedet. 

Gennem netværk, workshops, arrangementer og spredning af gode historier har Task-Force´en forpligtet sig til at deltage i det ambitiøse mål at skabe mindst 100 sådanne jobs i kommunens virksomheder og organisationer inden for et år.

 

 
Code of Care Vesthimmerland