Kære netværk i Vesthimmerland,

 

Efter det turbulente forår hvor vi bl.a. måtte aflyse udgivelsen af erhvervsavisens forårsnummer, er avisen nu på banen igen! Onsdag d. 30. september husstandsomdeles erhvervsavisen igen i 21.000 eksemplarer i Vesthimmerland. Det bliver dermed årets eneste mulighed for at få annoncer og erhvervshistorier med ud til lokalområdet i en samlet avispublikation.

 

For at kunne fortsætte vores avisudgivelse i 2021 vil vi hermed opfordre til, at erhvervslivet støtter op om udgivelsen. Det gavner alle, når de gode historier kommer frem i lyset, og når der er synlighed omkring vores mange spændende virksomheder i Vesthimmerland. Bemærk at avisen udgives i samarbejde med de fire lokale erhvervsråd: Farsø Erhvervsråd, Løgstøregnens Erhvervsråd, Aalestrup Handel og Erhverv samt Aars Erhvervsråd. Udgivelsen støttes også af Vesthimmerlands Kommune.

 

Se i den vedhæftede medieinfo, hvordan din virksomhed kan få synlighed i erhvervsavisen! Har du en god historie, der skal fortælles, hører vi også meget gerne fra dig i form af en pressemeddelelse.

 

God weekend.

 

Se information og priser her