Smuk og spændende ejendom midt i Aars by

I får her en unik mulighed for at erhverve jer denne interessante ejendom helt centralt i Aars. Her er et væld af anvendelsesmuligheder, som især tilgodeses af beliggenheden midt i byen.

Det samlede areal er på 268 kvm i ejendommens særdeles rummelige hus, fordelt på 158 kvm i stueplan og 110 kvm på 1. sal. I stueplan 2 entréer, køkken med opbevaringsrum. Stort kontorlokale/værelse, mødelokale el. spisestue. Gæstetoilet. Nyere toilet hvor der er forberedt til bruseniche. Hertil 2 yderligere gode rum.

Trappe til 1. sal, hvor der er tekøkken, toilet, 4 disponible rum. Et stort lokale/konferencerum.

Desuden garage på 42 kvm med to disponible rum, til fx et mindre værksted.

Mulighederne er mange og der er plads til flere kreative idéer. Synligheden gør det muligt at fange opmærksomheden fra forbipasserende på Himmerlandsgade og nære parkeringsmulighederne gør det let at tilgå ejendommen. De gode, store lokaler inviterer eksempelvis til flere gode spiserum, som kunne blive et hyggeligt cafémiljø.

Det rummelige hus kan, kort sagt, opfylde mange ønsker. Enten om I ønsker en ejendom med mulighed for at skabe en unik bolig, eller et sted, hvor jeres virksomhedsplaner kan lykkes, er denne et oplagt valg.

 

Ejendommen koster 2.275.000 kr.

Se hele salgsopstillingen her

Kontakt:

Johnny Svendsen

js@edc.dk

Mobil: 20 40 66 07

Tilbage til erhvervslokaler