Dalsgaardvej 2, 9620 Aalestrup

Boligen på Dalsgaardvej 2 er 200 m2, og takket være de mange kvadratmeter, værkstedshalen med malerkabine og den isolerede lagerbygning med tilhørende kontorer og badefaciliteter, er dette en enestående mulighed for både at erhverve en skøn, familievenlig bolig i Aalestrup og at påbegynde et nyt erhvervseventyr. Alternativt kan erhvervsdelen evt. udlejes. Seneste lejeindtægt var for hele ejendommen kr. 258.000/årligt.

Ejendommen består af en privat afdeling og et værkstedsafsnit, der tidligere har fungeret som møbelfabrik. Derfor er der en godkendt malerkabine i den opvarmede værkstedhal og et lakrum, begge med branddøre, samt flere kontorlokaler, bade- og omklædningsrum, toiletter og to tekøkkener. Det hele er placeret på en 5.954 kvadratmeter stor grund med en parkeringsplads til.

Hele boligen koster 2.295.000 kr. 

Se hele salgsopstillingen her

Kontakt:

Thomas Dalsgaard Lilleris
Ejendomsmægler & Køberrådgiver, MDE
Telefon: 9862 4444

Tilbage til erhvervslokaler