Rekrutteringsmuligheder til din virksomhed!

I Vesthimmerlands kommune er der igangsat en indsats kaldet ”Projekt 3-4-1”. I projektet indgår en erfaren målgruppe med mange kompetencer nemlig alle forsikrede ledige, som er 50+. De har flere års arbejdsmarkeds- og livserfaring samt en sund arbejdsidentitet.

Forløbet består af:
– 3 ugers vejledning i forhold til jobsøgning, opkvalificering evt. brancheskifte.
– 4 ugers praktikforløb
– 1 uges evaluering.

Formålet med projektet er at hjælpe kursisterne i ordinært arbejde via praktik eller mulige jobåbninger. Vi har i projektet valgt at lægge fokus på Jer som lokal virksomhed og håber vi må komme på virksomhedsbesøg hos jer. Formålet er at give kursisterne indblik i de forskellige jobfunktioner i virksomheden og hvad I lægger vægt på ved rekruttering af nye medarbejdere.
Vi vil gerne udbrede budskabet om denne målgruppe gennem virksomhedsbesøg. Dette vil være en stor inspiration for kursisterne til videre jobsøgning. For mere information se her eller kontakt:

Rikke Diana Fournais
Tlf.: 21 30 92 55
Mail: rifo@vesthimmerland.dk

eller 

Susanne Kolstrup
Tlf.: 30 34 57 75
Mail: suko@vesthimmerland.dk  

 

Tilbage til nyheder