Attraktiv og synligt beliggende butikslejemål i Farsø Rådhuscenter udlejes

 

I Rådhuscentret midt i Farsø, udlejes nu attraktivt beliggende lejemål på 250 kvm. Lejemålet er indrettet med stort butikslokale med højt til loftet og flot glasfacade ud mod centertorvet. Derudover indeholder lejemålet kontor, lager, toiletkerne samt køkken. Lejemålet er flot istandsat i lyse faraver og med pæn gulvbelægning.

Farsø Rådhuscenter, der består af over 10.000 kvm butiksareal, er velbesøgt såvel af lokale som af kunder og besøgende fra et stort opland. Af andre forretninger i centret kan bl.a. nævnes Matas, Rema 1000, Fakta, Super Brugsen, Kop&Kande, Din Tøjmand, Sportigan, Seeds m.fl.


Der er mulighed for at ændre indretningen af lejemålet efter nærmere aftale med udlejer.

I tilknytning til centeret er der gratis parkering på de mere end 250 kunde parkeringspladser.

Nuværende butikker i centret har mulighed for åbningstider alle ugens dage i tidsrummet fra 08.30 – 21.00.

 

Kontingent Centerforeningen – kr. 23.130,00

Aktivitetsbidrag m.v. kr. 46.250,00

Ved interesse se her. 

 

 

Tilbage til erhvervslokaler