NBE tilbyder et gratis nudging forløb med nogle af Danmarks bedste nudgere til en værdi af 60.000 kroner.

NBE har et unikt tilbud til små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, som ønsker at blive klogere på, hvordan nudging kan bruges til at optimere deres virksomheds ressource- og energiforbrug, reducere mængden af affald, forbedre produktionsforhold osv. De er stolte af at få besøg af nogle af Danmarks bedste nudgere – ‘Bro Kommunikation’ og ‘I Nudge You’ – vil fortælle om deres erfaring med at optimere virksomheder ved at arbejde konkret med adfærd.

Mødet foregår den 14. november fra 15.30-17.00. På mødet får virksomhederne mulighed for at snakke med konsulenterne om, hvordan de sammen kan optimere virksomhedens bundlinje via nudging.

Mødet er gratis og for alle små og mellemstore virksomheder, som er interesserede i at høre mere om nudging og hvilke positive ændringer det kan sætte i gang i forbindelse med ressourceoptimering og energibesparelse.

Læs hele invitationen her