SPISESTED

Her udbydes restauration beliggende på lejet grund på havnen i Hvalpsund – Her er skøn udsigt over Limfjorden mod Salling. Her er muligheden for at drive spisested eller lignende enten som sommer-restaurant eller hele året. Havnen er velbesøgt både af lokale, turister og færgegæster, som skal til Salling.

Pt. driver ejer spisested med mad-servering i restauranten og mad-ud-af-huset. Lokalerne er indrettet med restaurant med plads til ca. 30 spisende gæster og bar – i sommerperioden udvides med telt i “gården”. Veludstyret industrikøkken, kundetoiletter, personaletoilet, personalerum og flere lagerrum.

Fortsæt i nuværende ejers fodspor eller start selv noget op!

Lokalerne fremstår hyggeligt og indbydende – udgang til bagved liggende terrasse og grønt område – på facaden er der siddepladser med skøn udsigt over Limfjorden – her er stemningen bare rigtig god. En god base for et spisested, butik eller andet, som du drømmer om!

Syntes du ovenstående lyder spændende, så kontakt ejendomsmægler for mere info, fremvisning mv. Aars Mægleren – Tlf. 7025 5025.

Kontantpris kr. 895.000,-

Tilbage til erhvervslokaler