De korte nyheder

Velkommen tilbage fra en forhåbentligt varm og dejlig ferie!

 

Ny virksomhedsportal – Virksomhedsguiden.dk

Den 28. juni lancerede Erhvervsstyrelsen en ny virksomhedsportal. Den drives som en fælles offentlig platform, der henvender sig til iværksættere samt små og mellemstore virksomheder. Portalen er et nyt digitalt redskab, der har til formål at give bedre adgang til vejledning, information om opstart, drift og udvikling af en virksomhed. Den giver et overblik over nogle af de tilbud, der udbydes på tværs af den offentlige erhvervsfremmeindsats, og der er også mulighed for at se Erhverv Væksthimmerlands aktiviteter derinde. Du kan se portalen her: https://virksomhedsguiden.dk/erhvervsfremme/content/.

 

Styrket kollektiv trafik til/fra din virksomhed

Nordjyllands Trafikselskab investerer massivt i kollektiv trafik i lokalområdet. Det betyder, at der fra den 11. august og 3 år frem, kører busser mellem de større byer mindst en gang i timen fra tidlig morgen til sen aften. Fra 11. august og 3 måneder frem er NT´s kørselstilbud Plustur desuden helt gratis at benytte. Investeringen kommer hele lokalområdet til gode. Det bliver lettere at komme fra A til B uden egen bil, hvilket giver øget frihed og fleksibilitet – og giver mulighed flere kunder i butikker, biografer, cafeer mv.

NT har brug for hjælp til at få udbredt budskabet, og ønsker du at blive kontaktet for at høre nærmere, kan du udfylde dette skema https://virejsersammen.dk/erhverv/. Du kan se dette som en hjælp til bedre at kunne klæde dine kunder, gæster eller medarbejdere på til at kunne tage kollektiv trafik til og fra dig.

Folkemøde for unge

Den 19. september deltager Erhverv Væksthimmerland i folkemødet for unge, hvor op til 2000 unge mennesker er samlet blandt en masse virksomheder i kommunen. De vil få en smag på erhvervslivet i Vesthimmerland, og vores fokus vil være på iværksætteri. De unge skal opleve, hvad det vil sige at være iværksætter, og vi vil guide dem igennem en sjov og lærerig workshop.

 

Arrangementer

Campforløb omkring onboarding

Erhvervshus Nordjylland udbyder et camp forløb omkring rekruttering og onboarding. I forløbet får du styr på den optimale rekrutteringsproces, og du får viden og værktøjer til at gennemføre en strategisk rekruttering og en effektiv onboarding, som hjælper dig til at ansætte og fastholde dine nye medarbejdere. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Bjarne Brodersen fra Erhvervshus Nordjylland på 20320508 eller på bbr@ehnj.dk.

 

Briefingmøde – offentlig indkøb

Erhverv Væksthimmerland inviterer til briefingmøde omkring offentlig indkøb. To udbudskonsulenter fra kommunen vil fortælle om indkøbsaftaler på varer og tjenesteydelser i kommunen. De vil også fortælle, hvordan kommunen indgår i indkøbsaftaler herunder, hvordan det lokale erhvervsliv forsøges at tilgodeses i udbudsrunder. Gratis arrangement og tilmelding sker her: https://vaeksthimmerland.dk/begivenheden/briefingmoede-offentlig-indkoeb/.

 

Iværksætternetværksmøde – skat og moms

Iværksætter Væksthimmerland inviterer til netværksmøde om skatte- og momsregler. Iværksætter Væksthimmerland afholder et netværksmøde om emnet, hvor statsautoriseret revisor Heino Pedersen fra Beierholm Aars og Farsø vil komme og give et indblik i de overvejelser, man som iværksætter skal gøre sig på disse områder. Gratis arrangement og tilmelding sker her: https://vaeksthimmerland.dk/begivenheden/ivaerksaettermoede-om-skatte-og-momsregler/.

 

Forløb om Digital ledelseskultur

Business Rebild, Mariagerfjord Erhvervsråd, Erhverv Væksthimmerland og UCN act2learn indbyder interesserede virksomheder til et lokalt digitaliseringsforløb med opstart oktober 2019. Forløbet tager afsæt i den enkelte virksomheds muligheder og potentialer indenfor digitalisering. I udvikler og opbygger egen digital handlingsplan med konkrete indsatser, muligheder og effekter af styrket digitalisering – alt sammen sker med sparring fra Digital Ledelseskultur og de andre deltagende virksomheder. Ved interesse kontakt Simon Brøndum Jensen på +45 72 69 17 04 eller på sbj@ucnact2learn.dk.

 

Den nordjyske kompetenceudfordring: Knæk koden til fremtidens kompetencer

Torsdag den 5. september inviterer Nordjysk virksomhedspanel og Hjulmand Kaptajn til arrangement omkring fremtidens kompetencer. Der vil være indlæg fra Aalborg Universitet, MAN Energy Solutions og forfatter Tor Nørretranders. For tilmelding og yderligere information se her: https://aau.nemtilmeld.dk/17/.

 

Tilbage til nyheder.