Herunder og vedhæftet finder du spændende nyt om nye muligheder med bustrafik i Nordjylland og i Vesthimmerland i særdeleshed.

 

Kære potentielle samarbejdspartner

Der bliver investeret massivt i kollektiv trafik i dit lokalområde, så der fra 11. august og 3 år frem kører busser mellem de større byer mindst en gang i timen fra tidlig morgen til sen aften. Fra 11. august og 3 måneder frem er vores kørselstilbud Plustur desuden helt gratis at benytte, så folk, der bor langt væk fra et stoppested, kan få et gratis lift derhen.

Investeringen kommer hele lokalområdet til gode. Det bliver lettere at komme fra A til B uden egen bil, hvilket giver øget frihed og fleksibilitet – og flere kunder i butikker, biografer, teatre, cafeer, restauranter, spillesteder og ved større arrangementer.

Vi har dog brug for lidt hjælp til at få udbredt det gode budskab i lokalområdet. Det er her du kommer ind i billedet. Alt du skal gøre er at klikke på linket herunder og udfylde skemaet med dine kontaktoplysninger. Så kontakter vi dig og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe hinanden. Det kan fx være, at du vil have en flyer stående eller lægge lidt information på dit intranet, webside, sociale medier eller lignende. Det koster ikke noget at blive samarbejdspartner. Du skal se det som en hjælp til bedre at klæde dine kunder, gæster eller medarbejdere på til at kunne tage kollektiv trafik til og fra dig.

 

Klik her for at hjælpe https://virejsersammen.dk/erhverv/

Se vedhæftede for flere informationer ved at trykke her.

På vegne af

Nordjyllands Trafikselskab

 

Tilbage til nyheder