Har du international arbejdskraft, kan dine medarbejdere nu få hjælp til opholdstilladelser, CPR. Nr., skattekort m.m. 

Konkret betyder det for jeres virksomheder, og deres internationale medarbejdere, at det nu fra d. 25 maj er obligatorisk at bestille en tid, hvis man skal have behandlet sin opholdstilladelse hos SIRI. Det kan gøres direkte via dette link: https://scandic.cleverq.de/public/appointments/aalborg/index.html?lang=da

Hovedsiden hedder: www.nyidanmark.dk

 

Denne tidsbestilling har været ønsket af de nordjyske virksomheder, så det er mere effektivt og mindre tidskrævende at sende sine medarbejdere ind til Rantzausgade 4, 9000 Aalborg for at få styr på det officielle papirarbejde.

Når internationale medarbejdere alligevel er inde i huset, kan man også komme ind og få en snak med sekretariatet for International House North Denmark om vores forskellige tilbud og aktiviteter. Har man medfølgende ægtefælle med, som leder efter job eller netværk, kan man høre mere om programmet, Spouse Space. Er medarbejderen interesseret i at få et kulturelt eller erhvervsmæssigt netværk, kan man høre nærmere om vores værtsprogram, Expat Host Program. Sekretariatet kan også vejlede om karrieremuligheder i Nordjylland, kultur- og fritidstilbud, netværk, boligsøgning m.m.

 

Tilbage til nyheder.