Made In Denmark

For sjette år i træk afholdes den store internationale golfturnering Made in Denmark. I år vender turneringen tilbage til Vesthimmerland!

Turneringen afholdes den 23. – 26. maj, og i løbet af de 4 dage forventes det, at op mod 100.000 gæster lægger vejen forbi Vesthimmerland for at deltage i eventen. Med så mange besøgende er det vigtigt, at vi får vist, hvad Vesthimmerland har at byde på, og at vi får givet de mange besøgende en varm velkomst og god oplevelse. Ambitionen er at skabe det bedste værtskab for de mange gæster og få vist Vesthimmerland frem fra sin bedste side.

 

Erhvervsavis

Erhverv Væksthimmerland udgiver 2 gange om årligt en erhvervsavis og årets første udgave er klar! Avisen er spækket med spændende artikler og nyheder omkring de lokale virksomheder i Vesthimmerlands Kommune. Læs med og bliv klogere på, hvad der rører sig af spændende udvikling og nye initiativer i din kommune.

I denne udgave kan du bl.a. læse om virksomhederne Thyrrestrup Mink og Versalift Denmark, som hver især har spændende nyheder at fortælle om. Derudover kan du også læse en vaskeægte iværksætter succeshistorie fra RIEL A/S.

Du kan læse hele avisen her: https://issuu.com/vaeksthimmerland/docs/evh-avis_f86265d6c8882a

 

Besøg af Erhverv Væksthimmerland
På det lokale erhvervskontor hos Erhverv Væksthimmerland kan enhver virksomhed henvende sig for uvildig og fortrolig erhvervsservice gratis. Vi hjælper med at afklare dine behov og muligheder for videre hjælp og professionel rådgivning. Vi er også den lokale indgang til f.eks. tilskudsprogrammer og eksperter. Vi holder konstant øje med aktuelle muligheder og tilskudsordninger, som kan styrke virksomhedernes muligheder for udvikling og vækst.

Vi er parate til at holde møde med dig enten i din egen virksomhed eller på erhvervskontoret i Aars, så går I med tanker på udvikling eller lignende, eller blot ønsker et møde omkring hvad vi kan bidrage med, er I velkommen til at kontakte os for mere info.

 

Praktikanter

I denne periode er der fuld gang i praktiksøgningen for de studerende på både Aalborg Universitet og UCN, da deres praktikperiode starter efter sommerferien. Går i med tanker om at få en praktikant er tidspunktet for opslag relevant. Hvis I ønsker mere information eller hjælp fra os til udarbejdelse af opslag, er I velkommen til at kontakte os for mere info.

 

Kommende arrangementer:

IT-SIKKERHED – er du den næste, som bliver hacket?

Kom til morgenmøde og hør, hvordan din virksomhed sikrer sig bedst muligt mod bagsiden af medaljen af digitalisering fra eksperter indenfor it-sikkerhed. Hør også virksomhedscasen med NRGI om, hvordan man kom tilbage til normal drift efter et cyberangreb.

Tilmelding: https://ehnj.nemtilmeld.dk/32/

 

Briefingmøde – Work/life balance

Ved dette arrangement får du inspiration til, hvordan du som leder eller medarbejder navigerer i en hverdag fyldt med dilemmaer. En hverdag hvor du konstant bliver udfordret på at få alle ender til at nå sammen. Indlægget giver dig indblik i, hvordan du skaber struktur, overblik og gode arbejdsgange i en presset hverdag.

Tilmelding: https://vaeksthimmerland.nemtilmeld.dk/82/

 

Co-bots og logistikrobotter

Industrirobotter har traditionelt været stationære til udførelse af rimeligt låste arbejdsprocesser. Med store stykantal og gentagne processer er de traditionelle robotter stadig svaret, men rigtig mange opgaver er ikke programmerbare og løses bedst af ikke-digitale medarbejdere. Hvad gør man så for at øge effektiviteten? Det oplagte svar er mobile logistikrobotter og robotter, der samarbejder og understøtter dine medarbejdere. De frigøres herved til kerneopgaver. Kom og få svaret på, hvor og hvorfor de nye robottyper er relevante, og hvad du skal være opmærksom på.

Tilmelding: https://vaeksthimmerland.nemtilmeld.dk/81/

 

Iværksætterkonference om markedsføring og salg

Vi afholder årets iværksætterkonference den 11. juni kl. 15.00-18.00 i Hobro Idrætscenter. Arrangementet bliver afholdt i samarbejde med Mariagerfjord og Rebild Kommune, hvorfor der bliver mulighed for at netværke med iværksættere fra andre kommuner.

Deltag i arrangementet og bliv klogere på markedsføring og salg. Udover spændende emner og indlæg byder eftermiddagen på netværk med iværksættere fra flere kommuner og fælles aftensmad.

Tilmelding: https://vaeksthimmerland.nemtilmeld.dk/76/

 

Tilbage til nyheder.