Generelt

Gratis iværksættervejledning
Hos Erhverv Væksthimmerland sidder to iværksætterkonsulenter, der blandt andet beskæftiger sig med at rådgive og vejlede iværksættere og startup virksomheder helt gratis! Uanset hvor langt du er i processen, er du velkommen til at få en gratis og uforpligtende vejledning. Udover vejledning er der også mulighed for at deltage gratis i vores iværksætter netværk.

 

Projekter

Projekt GREEN
Projekt GREEN er et nyt tilbud, som indebærer en screening af din virksomheds effektiviseringsmuligheder indenfor energi. Efter screeningen tilbyder projektet at give 50% i tilskud til en grøn forretningsmodel og ydermere støtte til implementeringen. Lyder det som noget for jer, og går I ind under kategorien SMV, så tøv ikke med at kontakte Erhverv Væksthimmerland. Du kan læse mere om projektet på https://house-of-energy.dk/green/.

 

Kommende arrangementer – sæt kryds i kalenderen

Hands-on: Værktøjer til cirkulær økonomi d. 9. maj
Netværk for Bæredygtig udvikling udbyder et gratis arrangement omkring cirkulær økonomi. Er du nysgerrig på, hvordan man kan arbejde med cirkulær økonomi i praksis? Denne dag får du mulighed for at få hands-on erfaring, når der afprøves forskellige værktøjer fra AAU.

Du vil også blive introduceret til Det Cirkulære Nordjylland, og høre om dine muligheder for at samarbejde med andre Nordjyske virksomheder og kommuner i kampen om at få genanvendt flest mulige ressourcer i regionen.

Tilmelding: https://nben.nemtilmeld.dk/159/

 

Morgenmøde om IT-sikkerhed torsdag d. 23 maj
Erhvervshus Nordjylland afholder morgenmøde, hvor I har mulighed for at høre om, hvordan virksomheden sikrer sig bedst muligt mod bagsiden af digitalisering fra eksperter indenfor it-sikkerhed. Hør også virksomhedscasen med NRGI, der vil fortælle, hvordan det er at blive offer for cyberangreb, og hvordan de kom tilbage til normal drift efterfølgende.

Tilmelding: www.ehnj.nemtilmeld.dk/32

 

Iværksætterkonference ’Grib Bolden – og kom i mål med markedsføring og salg’ afholdes tirsdag d. 11 juni
Er du iværksætter og drømmer om at blive skarp på markedsføring og salg? Markedsføring og salg er på dagsordenen, når der tirsdag d. 11. juni bliver afholdt iværksætterkonference med overskriften ’Grib bolden’ på Hobro Idrætscenter. Arrangørerne bag konferencen er Business Rebild, Mariagerfjord Erhvervsråd og Iværksætter Vesthimmerland, som er gået sammen om at afholde et stort fælles arrangement for kommunernes iværksættere. Sæt kryds i kalenderen og hold øje med vores Facebook side for tilmeldingslink.

 

Mangler din virksomhed kvalificeret arbejdskraft?

Vesthimmerlands Kommune og Erhverv Væksthimmerland planlægger et møde for alle brancher fredag d. 14. juni. For at afhjælpe umiddelbar mangel på arbejdskraft og kigge fremad i et længere perspektiv vil vi gerne i dialog med erhvervslivet om behovet for arbejdskraft og drøfte, hvordan kommunen og erhvervskontoret i partnerskab med virksomhederne kan hjælpe bedst muligt. Afsæt formiddagen til denne spændende mulighed. Invitation med program og en forudgående mini-analyse udsendes snarligt.

 

Tilbage til nyheder.