Arrangementer

I den kommende tid er der planlagt en masse spændende arrangementer. Ved du alt om Brexit og finansiering af virksomheder? – Nej vel? Så er disse arrangementer lige noget for dig! Ovenikøbet er det gratis at deltage.

Den 25. marts afholder Erhvervshus Nordjylland et arrangement med overskriften ’BREXIT – og hvad så?’. BREXIT fylder mere og mere i medierne efterhånden som deadline for den endelige aftale nærmere sig. Men hvad betyder BREXIT for nordjyske virksomheder? Bliv klogere på området den 25. marts. Arrangementet henvender sig til alle interesserede og tilmelding sker på:  https://ehnj.nemtilmeld.dk/28/.

Den 27. marts afholder NBE netværksmøde om bæredygtig produktion 3.0. På dette netværksmøde vil medlemsvirksomheder i NBE fortælle om deres erfaringer med bæredygtig produktion. Deltag og bliv inspireret. Tilmelding sker på: https://nben.nemtilmeld.dk/164/.

Den 3. april afholder Erhvervshus Nordjylland et arrangement med overskriften ’Hvordan styrker du din salgsposition ved eksport?’. Arrangementet henvender sig primært til administrerende direktører, salgsdirektører, CFOs mv. Tilmelding sker på: https://ehnj.nemtilmeld.dk/29/

Er du iværksætter og 100 meter mester i finansiering af din virksomhed? – Hvis ikke, så afholder Iværksætter Væksthimmerland et netværksmøde omkring emnet den 10. april. Arrangementet er for iværksættere og tilmelding sker på: https://vaeksthimmerland.nemtilmeld.dk/75/.

 

De korte nyheder

Vækst via viden
Vi kan med store glæde fortælle, at programmet Vækst via viden bliver forlænget, hvor en virksomhed har mulighed for at ansætte en højtuddannet medarbejder. Det betyder, at virksomheder stadig har mulighed for at søge om tilskud til løn i en periode på op til 2 år, hvis I går med tanken om at ansætte en højtuddannet. Lyder dette interessant, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Briefing
Vidste du godt, at vi lige har afholdt et gratis arrangement omkring succes på de sociale medier? Vi afholder årligt 4-6 briefing netværksmøder med relevante emner på dagsordenen. Næste møde er den 4. juni med work/life balance som overskrift. Det er altid gratis at deltage i arrangementerne, og du kan komme på invitationslisten ved blot at skrive en mail til os.

Lokaleleje
Står du med et ledigt lokale/ejendom, eller mangler du et sted til din virksomhed eller dit lager?

På vores hjemmeside har du mulighed for gratis at reklamere for dit ledige lokale/ejendom. Kontakt os for mere information.

Står du til gengæld og mangler et lokale/ejendom til din virksomhed, kan du med fordel undersøge vores hjemmeside, under erhvervslokaler, om der er noget, der matcher dit behov: https://vaeksthimmerland.dk/erhvervslokaler/.

 

 

Tilbage til nyheder.