Vi har to spændende tiltag at informere om – både til håndværkeren, de kulturelle og alle derimellem.

Kom med til Kulturuge åbningsarrangement den 2. marts kl. 12.45 – 16.00 – det er gratis!

Kulturen rykker ud til forskellige virksomheder i Farsø og byder på hele tre forskellige kulturoplevelser. På virksomheden Danilift optræder Lenny og Waqas fra det tidligere Outlandish med blandt andet akustiske udgaver af tidligere kæmpehits.

Ikke nok med god musik, så forkæler de på køkkenvirksomheden Uno Form vores smagsløg med lokal gourmetmad fra Kanalfogedens Køkken akkompagneret af det lokale pianisttalent Ebbe Michelsen.

På virksomheden Outline spiller det lokale prisbelønnede jazz-talent Mathias Heise med kvartet, som sørger for lækker lyd og stemning i den store produktionshal. Tag med til en helt særlig oplevelse med gastronomi og musik i rå industrielle rammer.

Det er gratis at deltage!

Tilmelding sker her: https://www.himmerlandsbilletten.dk/Koeb.html?bs_billetsalgs_id=2137

 

Ny og spændende kampagne for anlægs- og byggebranchen!

Som noget ganske nyt har vi, hos Erhverv Væksthimmerland, sat fokus på anlægs- og byggebranchen i Vesthimmerland. Vi ønsker at skabe et netværk med mulighed for at netværke med andre fra sin branche samt at holde spændende fyraftensmøder med relevante og brancherelaterede indlæg og emner på dagsordenen.

Vi tilbyder også gratis virksomhedsbesøg, uagtet størrelse, hvor vi kan tale emner lige fra udfordringer til udviklingsmuligheder.

Første arrangement er planlagt, og er du nysgerrig, eller kender nogle der kunne være det, kan man læse mere om arrangementet her.

Det er gratis at deltage!

Tilmelding sker her: https://vaeksthimmerland.nemtilmeld.dk/72/

 

Tilbage til nyheder.