Igen i år kårede vi Årets Iværksætter i samarbejde med Spar Nord. Som noget særligt i år kårede vi også Årets Iværksætterambassadør. 

Igen i år har vi uddelt prisen som Årets Iværksætter. Det er 3. år i træk vi uddeler denne pris, og arrangementet fandt sted i går i messecentret Aars i samarbejde med Spar Nord og Iværksætter Væksthimmerland. Flere iværksættere, nominerede og pårørende var mødt op for at deltage i arrangementet og for at høre oplægget omkring Digital markedsføring ved Søren Rigborg.

Prisen som ”Årets iværksætter” uddeles til en lokal iværksætter, der har gjort en særlig indsats, og som har opnået gode resultater samt en bæredygtig drift indenfor virksomhedens første leveår. De nominerede til Årets Iværksætter pris var TMJ Glas & Byg, ProRepair, Tullesen Polstring, PUNKT – gulve, tæpper og gardiner og Granly Himmerland. 

Vinderen af Årets Iværksætter blev Martin Tullesen, indehaver af Tullesen Polstring. Tullesen Polstring startede på hjemmeadressen, hvor Martin i 2016 erobrede husets værksted med symaskine og diverse værktøjer og materialer. Stuegulvet blev taget i brug til at tegne op og skære ud, og entréen blev brugt til lager af færdigpolstrede møbler. I denne periode havde Martin fuldtidsjob ved siden af. Passionen for polstrerarbejdet tog over i oktober 2016, hvor Martin tog skridtet og blev selvstændig. Martin flyttede sin nystartede forretning ud af privatvillaen og herefter gik det stærkt. Martin driver firmaet alene mens han har 2 børn og en kone hjemme i villaen, hvor det hele startede. Stort tillykke til Martin.

Som noget særligt i år uddelte vi en ekstra pris som” Årets Iværksætterambassadør”. Dette er en pris, der uddeles, til en der har gjort en særlig indsats for at fremme iværksætteri og tanken omkring iværksætteri blandt unge i Vesthimmerland. Vinderen blev Morten Høgh Sørensen, ansat på Erhvervsskolerne Aars.

Morten underviser gymnasieelever på studieretningen Innovation og Entreprenørskab. Ved siden af sin undervisning er Morten projektleder på EU-projektet Iværksætteri og jobskabelse, som erhvervsgymnasierne indgår i. I denne forbindelse underviser Morten sine kollegaer – andre gymnasielærere – i at undervise i iværksætteri. Gennem Mortens arbejde og inspiration kommer de andre gymnasielærere tættere på iværksætteri-tanken og indarbejder den i deres undervisning, hvilket helt sikkert er til gavn og glæde for eleverne. Stort tillykke til Morten.

Tilbage til nyheder