Vi har, i samarbejde med Lars Malling, afholdt introduktionsmøde omkring det nyoprettede ejerledernetværk, som vi sætter i gang primo 2019.

Til introduktionsmødet var der mødt 14 friske ejerledere op for at blive klogere på indholdet i netværket og ikke mindst udbyttet af at være med i et netværk sammen med andre ejerledere. Facilitatoren af netværket er Lars Malling, som har stor erfaring herfor fra andre ejerledernetværk.

Ejerledernetværket har til formål at danne rammerne for et åbent forum og sparring blandt ejerledere, der oplever samme former for problemstillinger i hverdagen. Der vil blandt andet være fokus på at få tilført idéer og værktøjer til det spændingsfelt, der er i at befinde sig mellem sit ejerskab i virksomheden, sine familieforpligtelser og sin ledelsesrolle. Tilgangen ved møderne vil være problemløsende, og der vil være fokus på at arbejde med et værktøjsperspektiv, hvor eksterne eksperter også vil blive inddraget.

Møderne afholdes 5 gange årligt fra kl. 16-20 samt et socialt arrangement årligt. Der er inkluderet spisning til hvert møde, hvor der vil være plads til at netværke. Erhvervskonsulent Kirsten Heisz er tovholder i netværket. 

Se yderligere information her.

For tilmelding kontakt Kirsten Heisz på kh@vaeksthimmerland.dk eller på 27152338.

Tilbage til nyheder