Kender du en iværksætter i Vesthimmerland, som har gjort noget ekstraordinært, og som fortjener at blive hyldet for det?

Så kan du indstille personen/personerne til Iværksætter Væksthimmerlands kåring af Årets Iværksætter 2018, der uddeles i samarbejde med Spar Nord. Indstillingen sker ved, at du skriver en motiverende og argumenterede kort tekst, der sendes til Erhvervskonsulent Kirsten Heisz på kh@vaeksthimmerland.dk.
Deadline for indstilling er fredag d. 16. november.

Iværksætterprisen uddeles til en lokal iværksætter, der har gjort en særlig indsats, og som har opnået rigtig gode resultater inden for de første tre år af virksomhedens levetid. Det kan være resultater i form af synlighed i lokalområdet, ansættelse af nye medarbejdere, økonomisk vækst eller eksport.

Iværksætternetværksmødet, der også inkluderer uddeling af prisen, finder sted onsdag d. 28. november kl. 16.00-18.00. Mødet er gratis for alle – også dig, der ikke er iværksætter, men gerne vil støtte op om initiativet bag prisuddelingen. Grundet forplejning er tilmelding nødvendigt, og kan foretages her.

Invitationen til arrangementet findes her.

På billedet ses sidste års vindere, Trine og Allan Severinsen, der vandt prisen for deres arbejde med den socialøkonomiske virksomhed, Jan Tex.

Tilbage til nyheder