Salg til det offentlige marked med institutioner, skoler, kommuner, regioner eller staten er for mange virksomheder en speciel udfordring. Markedet og metoderne varierer nemlig fra salg og rådgivning af private virksomheder.

Ønsker din virksomhed at satse på mere salg til det offentlige? Markedet er stort og den samlede omsætning er over 400 mia. kr. og der er tale om et marked, som efterspørger stort set alle slags varer og tjenesteydelser.

På Vækstcampen kommer du ind på det offentlige marked? Hvad er spillereglerne? Hvordan er beslutningsprocesserne og tildelingskriterierne? Kort sagt hvordan er det offentlige ”skruet” sammen. Og du får derfor masser af inspiration til hvordan du får succes med offentligt salg.

Væksthus Nordjylland har sammensat et Camp-modul om emnet, der foregår d. 31/10-1/11 på Rold Storkro.
Vækstcamp forløbet får tilskud fra EU, og koster derfor kun 1.500 kr. for to fulde kursusdage. For prisen får du således to kursusdage, én overnatning og fuld forplejning med fælles middag torsdag aften.

For yderligere information samt tilmelding se her.

 

Tilbage til nyheder