I går eftermiddags blev der afholdt iværksætternetværksmøde om skatte- og momsregler. Emner som indbetalingstidspunker, udvidet selvangivelse, bilbeskatning, virksomhedsskatteordning, fuldt eller delvis momsfradrag og skattemæssige afskrivninger blev diskuteret.

I invitationen var det proklameret, at oplægget skulle foretages af repræsentanter fra Skattestyrelsen, men få dage forinden blev denne aftale ændret. Med kort varsel sprang statsautoriseret revisor Heino Pedersen fra Beierholm til, så arrangementet kunne afholdes alligevel. Fra os i Erhverv Væksthimmerland skal der lyde en stor tak til Heino for denne velvillighed.

Gennem eftermiddagens arrangement var deltagernes spørgelyst utrolig stor, og deltagerne fik svar på nogle konkrete og specifikke spørgsmål, der var relevante i deres egen virksomhed. Faktisk var denne spørgelyst så stor, at Heino slet ikke nåede at komme igennem alle de emner, han havde planlagt for mødet. Det er derfor bestemt, at næste iværksættermøde, der afholdes d. 3. oktober, kommer til at blive en fortsættelse af mødet i går.
Selvom der er tale om en fortsættelse, vil det være muligt for nye at deltage, men emnerne fra gårsdagens møde vil kun blive opsummeret.

Er du interesseret i at deltage i næste møde? Tilmelding foretages gennem dette link.

Tilbage til nyheder