Traditionen tro skifter Erhverv Væksthimmerland formand i løbet af sommeren, efter et rotationsprincip mellem de fire erhvervsråd i kommunen. På sommer-bestyrelsesmødet, afholdt onsdag d. 15. august, skiftede formandsposten således til Brian Otte, direktør for Messecenter Vesthimmerland og formand for Farsø Erhvervsråd.
Ved denne lejlighed trådte Klavs Bojsen, Aalestrup Handel og Erhverv, ud af bestyrelsen efter mange års engagement. I stedet er Erik Dueholm, Fjelsø Entreprise i Aalestrup, budt velkommen i bestyrelsen.

Fra bestyrelsen samt medarbejderne i Erhverv Væksthimmerland skal der lyde en stor tak for indsatsen til både Klavs Bojsen og afgående formand Per Bisgaard, Aalestrup Handel og Erhverv.

– Jeg glæder mig til endnu et år ved bordenden i bestyrelsesarbejdet for Erhverv Væksthimmerland. Vi kan se frem til et år, hvor der er gang i mange spændende initiativer for at hjælpe det lokale erhvervsliv til vækst og udvikling. Ikke mindst bliver der noget arbejde i forhold til at klarlægge, hvordan arbejdsfordelingen og økonomien mellem de lokale erhvervskontorer og de nye Erhvervshuse bliver når den nye Erhvervsfremmelov forventes at træde i kraft ved årsskiftet, udtaler den nyudnævnte formand, Brian Otte.

Tilbage til nyheder