VIDSTE DU..

.. at Erhverv Væksthimmerland har et bredt udvalg af flag, som din virksomhed kan låne, hvis I får besøg af kunder eller samarbejdsparterne fra andre nationaliteter?
I skal bare ringe, så lægger vi flaget frem til jer.

I skrivende stund har vi flag fra følgende nationaliteter:
Færøerne, Mozambique, Saudi Arabien, Skatland, Australien, Brasilien, Danmark, Island, Israel, Irland, Frankrig, Norge, Grønland, Luxembourg, Holland, Polen, Kenya, Rusland, Tjekkiet, Tyrkiet, Italien, Syd Korea, Sverige, Jersey, Tyskland, Ukraine, Schweiz, Slovakiet, Taiwan, USA, EU, Japan, Spanien, England, Estland, Finland, Canada, Grækenland, Egypten, Østrig, Belgien, Filippinerne, Letland, Indien, Bulgarien, Hviderusland, Ungarn, Malaysia, Wales, Usbekistan, New Zealand, Rumænien, Litauen og Portugal.

 

Tilbage til nyheder