Onsdag d. 4. juli blev der afholdt netværksmøde i Iværksætter Væksthimmerland. Dagens tema var juridiske aspekter ved opstart af virksomhed, hvor advokat Lea Strandberg og advokatfuldmægtig Jeff Emanuel Larsen fra Advokatfirmaet Himmerland fortalte om emner som valg af selskabsform, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser og immaterielle rettigheder. Deltagerne var spørgelystne, og forskellige scenarier blev forklaret og diskutteret.

Netværket er stærkt tilbage igen til september, hvor temaet vil være skat og moms. Dog ændres mødetidspunktet fra om morgenen til om eftermiddagen, for i højere grad at tilgodese de iværksættere, der stadig har et lønmodtagerjob at passe. Tilmelding til dette arrangement kan foretages her.

Netværket er et gratis tilbud til alle nuværende eller kommende iværksættere i Vesthimmerlands Kommune – det eneste der kræves af dig, er, at du tilmelder dig. Find netværksmøderne for resten af 2018 under arrangementer på vores hjemmeside.

 

Tilbage til nyheder