Tusind tak til alle jer, der i løbet af den sidste uges tid har været med på barikanderne for at bevare den lokale erhvervsservice som Erhvervs Væksthimmerland står for.

Efter Forenklingsudvalget for Erhvervsfremme har fremlagt deres rapport med anbefalinger for Erhvervsminister Brian Mikkelsen står det klart, at der arbejdes på en lovgivning der fratager kommunerne deres ret til at tilbyde lokal erhvervsservice til iværksættere og virksomheder, og dermed også lokalt at beslutte og gennemføre en politik for erhvervsudviklingen i kommunen.

Vi har samlet en række udtalelser og underskrifter fra virksomheder i Vesthimmerland, der deler vores bekymring om, at det vil være en katastrofe, hvis kommunen ikke længere må drive et lokalt erhvervskontor.

Du kan læse det samlede dokument her: Lokal Udvikling Kræver Lokal Tilstedeværelse Modsvar Til Forenklingsudvalget Fra Erhverv Væksthimmerland

Se evt. TV2 Nords dækning i søndags af vores opråb her:  TV2 Nord søndag d. 22. april

Tilbage til nyheder