På de erhvervsøkonomiske uddannelser på Aalborg Universitet lægges der stor vægt på, at de studerende bliver klædt ordentlig på, så deres kompetencer svarer til erhvervslivets behov. Det gøres bl.a. gennem samarbejde med både private virksomheder og offentlige institutioner omkring studieprojekter og -forløb.

Hele 5. semester på den erhvervsøkonomiske bacheloruddannelse (HA) fokuserer af denne årsag på temaet ”Den hele virksomhed”,
hvor de studerende gruppevis samarbejder med nordjyske virksomheder. Dette resulterer i udarbejdelsen af en virksomhedsanalyse
og en detailanalyse, der vedrører et specifikt område, som de studerende har fordybet sig i.

AAU er kontinuerligt på udkik efter samarbejdsvirksomheder til det ovenstående forløb eller lignende. Udover at hjælpe de studerende på vej, er analyserne typisk også meget brugbare for de involverede virksomheder. De studerende har nemlig tid og redskaber til at tilgå en udfordring eller mulighed i virksomheden med en tilgang, som de fleste virksomheder ikke selv har ressourcer til i en travl hverdag.

Er du og din virksomhed interesseret i dette, så læs informationsbrochuren, som findes her.

Tilbage til nyheder