Er du en af dem, der overvejer at blive uddannet inden for kontor, er der godt nyt. Fra nu af kan du tage HELE din kontoruddannelse i Aars.

Undervisningsministeriet har nemlig givet Erhvervsskolerne Aars mulighed for at udbyde hele kontoruddannelsen.
Kontoruddannelsen er delt op i to dele: Et 2-årigt grundforløb på skolen (2 år) – og et 2-årigt hovedforløb i virksomheden inkl. 7-11 ugers skoleophold. Indtil nu har man kunnet tage grundforløbet i Aars, men hovedforløbet på andre skoler, hvilket altså er slut nu, da man fra i dag både kan tage grundforløbet OG hovedforløbet på Erhvervsskolerne Aars.

Uddannelseschef Anne Marie Johansen er meget glad for den nye mulighed. ”Vi er glade for, at Undervisningsministeriet har givet os lov til at tilbyde hele kontoruddannelsen. Dels er det et klart signal om, at de ved, at vi gør det godt. Dels er det vigtigt for vores elever og vores erhverv i området, at man kan tage hele uddannelsen i nærområdet”.
Det er Undervisningsministeriet, der bestemmer, hvilke skoler der må udbyde hvilke uddannelser. I den seneste runde fik Erhvervsskolerne Aars alle sine ønsker opfyldt. Sammen med kontoruddannelsen er det altså også nyt, at man på skolen i Aars kan færdiggøre sin uddannelse som industritekniker og murer. Til stor glæde for både skole, elever og erhvervsliv.

På skolen mener man selv, at Undervisningsministeriets velvilje til dels handler om en anerkendelse af de resultater, skolen opnår. På Erhvervsskolerne Aars kan man således bryste sig af nogle af landets laveste fraværsprocenter og højeste gennemførselsprocenter.
Faglærer Lars Rye, der er tovholder på den nye kontoruddannelse, glæder sig til at følge den nye uddannelse til dørs. ”Vi har forberedt os længe og er 100% klar til at give vores kontorelever den bedst tænkelige uddannelse. Hos os er det vigtigt, at uddannelserne kan bruges til noget, og at eleverne kan se meningen med det, de lærer på skolen. Vi har derfor besøgt deres virksomheder, talt med dem om deres job og ønsker og har på alle måder tilrettelagt en undervisning, der både er spændende og relevant.”

De første elever på holdet, der kan ses på billedet til højre, kommer fra både private og offentlige virksomheder i Vesthimmerlands, Mariagerfjord og Rebild Kommuner.

For yderligere information om uddannelsen klik her.

Tilbage til nyheder