Har du overvejet crowdfunding som finansiering til jeres næste projekt? Og har du i den forbindelse brug for hjælp til at opnå mest mulig støtte? Så kontakt Væksthus Nordjylland!

Væksthus Nordjylland har nemlig indgået et strategisk samarbejde med Dansk Crowdfunding Forening, for at bidrage til, at flere nordjyske virksomheder giver sig i kast med crowdfunding som alternativ finansieringsmetode.

Kort fortalt er crowdfunding en fundrasing-metode, hvor man via sit netværk rejser penge til sit projekt. Crowdfunding foregår på en online platform, hvor almindelige mennesker eller andre virksomheder selv kan bedømme, om de synes, ideen er så god, at de vil støtte den. Denne fremgangsmåde giver også mulighed for at trykprøve ideen og undersøge, om der er et reelt marked for det, da donorerne kun giver penge, hvis de selv kan se en værdi i det projekt, de støtter. Projekterne, der findes på de online platforme kan have vidt forskellig karakter og størrelse – mulighederne er derfor uendelige!

Læs yderligere om de muligheder, som samarbejdet mellem Væksthus Nordjylland og Dansk Crowdfunding Forening giver dig og din virksomhed her.

Tilbage til nyheder