Er en Projektbørs med Aalborg Universitet noget for din virksomhed?

Projektbørs er en netværksdag, hvor studerende fra et specifikt studie mødes med relevante virksomheder. Projektbørs tilrettelægges så der opnås størst mulig succesrate på matches mellem virksomhederne og de studerende.
Det er målet, at der gennem dialog findes projektsamarbejdspartnere således at både virksomheder og studerende vil kunne få udbytte af et samarbejde. Det kan ikke garanteres, at det rette match sker på Projektbørs, men ud over dialog om projektsamarbejde, så har virksomhederne rig mulighed for at få bedre indsigt i, hvad de studerende arbejder med.

En Projektbørs varer typisk 2-2½ time og der deltager typisk mellem 20 og 100 studerende, og det er naturligvis gratis at deltage

Et studieprojekt kan have stor værdi for en virksomhed, men det kan være svært at finde den rette studiegruppe til at arbejde med virksomhedens udfordringer. Dette understøtter AAU Matchmaking i tæt samarbejde med uddannelserne på Aalborg Universitet.

Det er AAU Matchmaking der i tæt samarbejde mellem studierne på Aalborg Universitet sætter rammerne for at virksomheder og organisationer kan møde de studerende og finde den helt rigtige projektgruppe til samarbejde.

AAU udbyder i årets første kvartal 3 projektbørser som måske har din virksomheds interesse. Disse er indenfor uddannelserne:

  • Sociologi, Socialt Arbejde, Kriminologi (8. februar)
  • Oplevelsesdesign og Interaktive Digitale Medier (14. februar)
  • Kommunikation og Digitale Medier (15. februar)
  • Kultur, Kommunikation og Globalisering (16. februar)
  • Læring og Forandringsprocesser (Praksisforløb) (19. marts)

Kontakt os hvis du vil vi mere om projektbørser eller læs videre på AAU hjemmeside her: LINK

 

 

 

Tilbage til nyheder