BEBOELSES- OG ERHVERVSEJENDOM MIDT I HORNUM
DRØMMER DU OM EGEN FORRETNING MED BOLIG TÆT PÅ – SÅ ER MULIGHEDEN HER!

Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt placeret i Hornum. Ejendommen rummer 150 m2 boligareal og 90 m2 erhvervsareal.
De 90 m2 erhvervsareal (pt. opdelt i 2) har store facadevinduer og indgang(e) mod hovedgaden i Hornum. Bagindgang bag ejendommen, som også er indgang/opgang til boligen. Toilet i stueplan, som er fælles toilet, såfremt der bibeholdes opdeling af erhvervsarealet.
Boligarealet på 150 m2 fordeler sig med 90 m2 på 1. sal og 60 m2 i tagetagen. 1. sal er indrettet med repos, stort lyst køkken, god stue mod gaden, 2 værelser og badeværelse med bruseniche. 2. sal indeholder repos, 2 værelser og toilet med lukket brusekabine.

Se mere her.

Tilbage til erhvervslokaler