Erhverv Væksthimmerland har per 4. september 2017 fået tilknyttet en ny praktikant, som vil deltage i det daglige arbejde resten af 2017. Pernille Nobert Knudsen er i praktik som en del af hendes uddannelse som cand.mag. i læring og forandringsprocesser på Aalborg Universitet. Pernille har gennem sin uddannelse tilegnet sig viden inden for kommunikation, læring i multikulturelle kontekster, medarbejder- og ledelsesudvikling, samt design af faciliterede læreprocesser. Denne viden vil hun afprøve løbende i hendes praksisforløb hos Erhverv Væksthimmerland.

Pernille vil være at finde på kontoret i Aars, hvor hun primært er tilknyttet et nyopstartet projekt, hvilket i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune, Kulturskolen i Vesthimmerland, Vesthimmerlands Biblioteker, virksomheder i kommunen, Aalborg Universitet og Erhverv Væksthimmerland, danner rammerne for afholdelse af Kulturugen i uge 10, 2018. Kulturugen er udsprunget af Vesthimmerlands Kommunes initiativ om at skabe nye former for kulturfremmende aktiviteter med fokus på fællesskab. De kommende aktiviteter vil foregå som et tværfagligt samarbejde mellem kulturliv og erhvervsliv, og dette vil derved danne grundlag for forskellige spændende og inspirerende tilbud i uge 10.

Pernille vil under udarbejdelsen af projektugen, agere som kontakt mellem Erhverv Væksthimmerland og de øvrige partere, samt bistå erhvervslivet og kulturlivet i at se udviklingsmulighederne ved det kommende samarbejde.

For at Pernille kan skabe sig et indblik i Erhverv Væksthimmerlands praksis, vil hun gennem praktikken tilegne sig viden om, hvorledes virksomhederne i kommunen opererer, og hvorledes forskellige tilskudsordninger skaber mulighed for vækst og udnyttelse af potentialer hos virksomhederne. Endvidere vil hun også, så vidt det er muligt, deltage i møder og virksomhedsbesøg i samarbejde med Erhverv Væksthimmerlands øvrige medarbejdere.

Erhverv Væksthimmerland glæder sig til samarbejdet, og ser frem til Pernilles bidrag med ny viden og nye perspektiver.

Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev

Nyheder og arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vores seneste nyheder og kommende arrangementer.Kontakt os

Kontakt os

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.

Skriv i formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.