For fjerde gang er den nordjyske innovationskonkurrence Tag Fat blevet skudt i gang. Formålet med konkurrencen er at finde en nordjysk mester i innovation blandt de små- og mellemstore virksomheder.  Konkurrencen er sat i værk af Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske kommuner, der alle ønsker at sætte ekstra skub i innovationen i det nordjyske erhvervsliv.
I dette års udgave af Tag Fat stilles der skarps på de nordjyske virksomheders innovative tilgang til teknologi og smart production. Formen herpå kan være vidt forskellig og kan bl.a. omhandle brug af smart data, automatisering, robotteknologi og sensorstyring. Det er ligeledes underordnet, om der er tale om udførte initiativer eller innovationsideer, der endnu kun er på tegnebrættet.

Fordelene ved deltagelse
Bliver din virksomhed indstillet og vælger I at takke ’ja’ til at deltage, så er der store fordele forbundet med konkurrencen. Udover synlighed af din virksomhed og innovationsaktiviteten, så får alle deltagervirksomheder også udarbejdet en 360 graders innovationsrapport, som viser hvor virksomheden står stærkt, og hvor der er forbedringsmuligheder.
Er man så heldig, at ens virksomhed går videre til den regionale del af konkurrencen, så bliver der udarbejdet videocases om virksomhedens initiativer som en måde at vise de gode eksempler frem på, og inspirere andre til at give sig i kast med lignende aktiviteter.

Konkurrencens vilkår
Tag Fat forløber sådan, at du kan indstille din egen virksomhed eller andre lokale virksomheder på hjemmesiden tag-fat.dk frem til d. 30. september 2017. Herefter bedes de indstillede virksomheder om at udfylde et spørgeskema, som et udvalgt panel vurderer virksomhederne ud fra samt baserer innovationsrapporten på baggrund af. Panelet udpeger herefter tre virksomheder i hver kommune, hvorefter et lokalt panel skal vælger én virksomhed, som skal gå videre i den regionale konkurrence. Vinderen af Tag Fat konkurrencen kåres til slut i maj 2018.

På billedet ses de tre vesthimmerlandske virksomheder, der blev indstillet til Tag Fat konkurrencen i 2016. Fra venstre Salling Plast, Hos Tetzlaff og ScandiByg. ScandiByg blev endvidere nr. tre i regionsfinalen.

Klik her for at få yderligere information om konkurrencen.

Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev

Nyheder og arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vores seneste nyheder og kommende arrangementer.Kontakt os

Kontakt os

Kontakt vores team af engagerede medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig.

Skriv i formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.