Investeringsejendom i Hornum

Centralt beliggende ejendom med lejlighed og erhvervslejemål på Torvet i Hornum. Med den gode placering i hjertet af Hornum i kort afstand til andre forretninger, Hornum Skole, Hornum Hallen og de omkringliggende villakvarterer og med gode parkeringsmuligheder udenfor døren, får man optimale forhold og muligheder for at blive en del af byens forretningsliv.
Ejendommen som er i 2 plan indeholder på 1. sal lejlighed og erhvervslejemål i stueplan.
Forretningslokalet med store facadevinduer er rummeligt og velindrettet. Herudover er i stueplan rum til lager, kontor og frokoststue og toilet, samt et overdækket terrasseområde, garage og en mindre lukket baghave. Erhvervsdel udgør 110 m2.
Beboelsen på 1. sal på 100 m2 er indrettet med køkken med spiseplads, stor dobbeltstue, soveværelse og 2 værelser, samt badeværelse med brusekabine.
God udestue, hvorfra der er adgang til sydvestvendt, overdækket terrasse med udsigt over haven.
Lejligheden er p.t. udlejet – lejeindtægt pr. år kr. 60.000,00
I lejeindtægten indgår udgift til vand/vandafledning.

Kontakt:
Aars Mægleren
Himmerlandsgade 50
9600 Aars
Telefon 7025 5025
Mail: info@aarsmaegleren.dk